Arredoinox

Jedinečný, patentovaný, bezpečný.

MATURMEAT


PESCIUGATORE


STAGIONELLO

Tři pojmy, které změní Váš pohled na transformaci potravin. Nezáleží na tom, zda chcete vyrábět exklusivní produkty z hovězího či vepřového masa, zvěřiny (řada MATURMEAT), ryb (řada PESCIUGATORE) nebo mít možnost nabídnout svým zákazníkům některý z klasických fermentovaných salámů italského typu (řada STAGIONELLO). S námi získáte nejen technologii, ale i kompletní know-how a možnost vše nejen promyslet, ale i prakticky vyzkoušet. A to všechno bezpečnou cestou v technologiích, které jsou nejdokonalejšími svého typu na světě. Žádné solné kameny v komoře, uhlíkové filtry, UV lampy, misky s vodou. Prostě bez kompromisu.

 

  • přes 600 patentů, přihlášek patentů a užitných vzorů
  • 40.000 VarioCookingCenter® vyrobených do dnešního dne
  • přes 1 000 000 konvektomatu RATIONAL vyrobených do dnešního dne
  • více než 46 let výzkumu v oblasti vaření
  • více než 50% podíl na trhu u multifunkčních zařízení
  • software zařízení přeložen do 59 jazyků
  • 33 dceřiných společností

iCombi Pro

Nový standard

TEST TEST

dsfgdfgdfgdsg fad gasd fg asdfg
Více detailů

iCombi Pro

Nový standard

TEST TEST

dsfgdfgdfgdsg fad gasd fg asdfg
Více detailů

iCombi Pro

Nový standard

TEST TEST

dsfgdfgdfgdsg fad gasd fg asdfg
Více detailů

Případová studie

Lectus ut viverra rhoncus, dolor nunc faucibus libero, eget facilisis enim ipsum id lacus.

Vítanou pomocí akčnímu provozovateli se stal konvektomat Rational iCombi Pro a navazující linka s chladicím stolem a myčkou WD-4S švédského výrobce Wexiödisk.

Výrobci

metos
rendisk
rational
italgi
fri-jado

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

< Zpět na konvektomaty

Kontaktujte nás

Duis bibendum, lectus ut viverra rhoncus, dolor nunc faucibus libero, eget facilisis enim ipsum id lacus.

Osobní údaje budou zpracovány v souladu
se zásadami zpracování osobních údajů.

zipka
Kuchař

Hledáte vhodné řešení pro vaši kuchyni?

Přihlášení k odběru novinek

Každý měsíc od nás obdržíte e-mail plný novinek, informací a trendů v oboru kuchyňských technologií.